Hoofdgerechten
Sommige gerechten zijn seizoensgebonden en zullen niet altijd beschikbaar zijn in het restaurant.
Kikkerbilletjes met lookboter
4 - 6 stuks
Asperges
Konijn op z'n Vlaams
Gentse stoverij
Filet pur met frietjes
Sauzen: peper, archiduc, provençale of béarnaise
Filet mignon met frietjes
Sauzen: peper, archiduc, provençale of béarnaise
Côte à l'os
Sauzen: peper, archiduc, provençale of béarnaise (2 personen)
Filet Américain
Kalfszwezerik "Archiduc"
Kalfszwezerik Béarnaise
Balletjes in tomatensaus
Paling
in 't groen, provençale, tomatensaus, gebakken, in de room
Gebakken zeetong
Gebakken roggevleugel met kappertjesboter
Gebakken roggevleugel met tartaresaus
Tomaat garnaal
2 stuks met frietjes
Scampi's Diabolique
10 stuks
Scampi's op Indische wijze
10 stuks
Vis van de maand
Ravioli met kreeft
4 - 6 stuks
Ravioli gevuld met aubergines
in een saus van kerstomaatjes en champignons
Ravioli gevuld met burrata en citroen
geserveerd met San Marzano tomaten en rode basilicum
Kreeft "belle-vue"
Kreeft in botersaus met look
Babykreeft (seizoen)
Zeevruchtenschotel met kreeft
Oesters, wulken, kreukels, grote garnalen, grijze garnalen, volledige kreeft (1 persoon)
Zeevruchtenschotel met kreeft
Oesters, wulken, kreukels, grote garnalen, grijze garnalen, 2 halve kreeften (2 personen)
Zeevruchtenschotel met krab
Oesters, wulken, kreukels, grote garnalen, grijze garnalen, krab (1 persoon)
Zeevruchtenschotel met krab
Oesters, wulken, kreukels, grote garnalen, grijze garnalen, krab (2 personen)
Zeevruchtenschotel "De Jaeger"
Oesters, wulken, kreukels, grote garnalen, grijze garnalen, garnalencocktail of maatjes (1 persoon)
Afspanning De Jaeger. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Neil De Smet.